Çağlayan Merkez Şehit Gürcan Bayrak İlkokulu

Vizyon: Nitelikli bir eğitim süreciyle, milli,manevi ve evrensel değerlere sahip,özgüveni yüksek, öğrenen, üreten, paylaşan, yaratıcı ve farklı düşünebilen, çevresine saygılı, hoşgörülü ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek.

Misyon: Çağın her türlü olanaklarından yararlanabilen,çalışanların görevlerini en iyi biçimde yapmalarının huzurunu duyduğu,çalışma ortamı,öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir okul olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:40 14:10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://caglayansgbilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAĞLAYAN MAH. NEŞAT AYDIN 1 SK. ŞEHİT GÜRCAN BAYRAK İLKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO: 14 ORTAHİSAR / TRABZON

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Ulaşım Meydan Taş Başı mevki Çağlayan Dolmuş Durağından 10 dakika aralıklarla taşıt mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık: 13 km İlçe Merkezine Uzaklık: 13 km